Menù degustazione Bruxelles 2024


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Menù degustazione Savor Piemonte a Bruxelles 2024.

FOOD & WINE PAIRINGS


"Fresco di capra" & "Bagnet verd"
Organic fresh goat-milk cheese with parsley sauce
(Caseificio Paje, Cascina Fiume)

"Robiolina cremosa" & "Cuor di lonza alla vinaccia"
Organic fresh cow-milk cheese with cured loin with wine
(Caseificio Paje, Salumificio Benese)

"Fresco di capra alle erbe" & "Agretti"
Organic fresh goat-milk cheese with Carmagnola sweet and sour bell pepper fillets
(Caseificio Paje, Cascina Fiume)

"Hallé Rosé" Metodo Classico Nebbiolo Millesimato
Sparkling rosé wine
(Enrico Crola)

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"Caprotto" & "Crema di peperoni gialli"
Organic goat-milk semi-aged cheese (15 days) with yellow bell pepper sweet sauce
(Caseificio Paje, Cascina Fiume)

"Cipolline in agrodolce"
Sweet and sour onions
(Cascina Fiume)

"Peperoncini ripieni"
Stuffed sweet chili peppers with tuna and anchovies
(Cascina Fiume)

Gavi DOCG Bio
Organic still white wine
(Tenuta San Pietro)

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"Cravot al miele di castagno" & "Mostrada di castagne"
Organic goat-milk aged cheese (120 days) with chestnut chutney
(Caseificio Paje, Marco Bozzolo)

Freisa di Chieri DOC Superiore "Andvinà"
Still red wine
(Stefano Rossotto)

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"Rosetta di antica tradizione"
Piedmontese traditional salami
(Salumificio Benese)

"Lardo" & "Granella di nocciole Piemonte IGP con miele"
Lard with chopped hazelnuts and acacia honey
(Salumificio Benese, Ronco Luigina)

"Coppa stagionata" & "Castagne sciroppate"
Cured meat with chestnuts in syrup
(Salumificio Benese, Marco Bozzolo)

"Giulia" Colline Novaresi Nebbiolo DOC
Still red wine
(Enrico Crola)

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"Blu di capra" & "Nocciole Piemonte IGP con miele"
Organic goat-milk blue cheese (90 days) with hazelnuts and acacia honey
(Caseificio Paje, Ronco Luigina)

Erbaluce di Caluso DOCG Passito
Sweet white wine
(Giacometto Bruno)

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BREADSTICKS


"Grissino all'acqua"
Classic breadsticks
(Panetteria Demartini)

"Grissino di mais"
Corn flour breadsticks
(Panetteria Demartini)

"Grissino al rosmarino"
Rosemary breadsticks
(Panetteria Demartini)

"Grissino alla cipolla"
Onion breadsticks
(Panetteria Demartini)

***

DESSERT


"Pesche con cacao e amaretti"
Chopped peaches with cocoa and amaretto biscuits
(Cascina Fiume)

"Panna cotta alla vaniglia" & "Pasta di nocciole"
Creamy dessert with hazelnut paste
(Caseificio Paje, Ronco Luigina)

Erbaluce di Caluso DOCG Spumante
Sparkling white wine
(Giacometto Bruno)

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"Torcetti"
Sugar and butter biscuits
(Panetteria Demartini)

"Paste di meliga"
Corn flour biscuits
(Panetteria Demartini)

"Brutti e buoni"
Hazelnut biscuits
(Panetteria Demartini)

Collina Torinese DOC Malvasia "Deliziosa"
Sweet and sparkling red wine
(Stefano Rossotto)

 

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Ultima modifica
Giovedì, Dicembre 5, 2024 - 08:44

Aggiornato il: Giovedì, Dicembre 5, 2024 - 08:44